Skip to main content

Project update Veraartlaan Rijswijk 28 juni

juni 28, 2024

De afgelopen weken hebben we aanzienlijke vorderingen gemaakt in de voorbereidingsfase van dit project.

Een belangrijk onderdeel van deze fase was het ontmantelen van de bestaande installatie. Dit werk is inmiddels gestart en verloopt volgens plan. Daarnaast heeft Bob Peters van Peters Transport uit Den Haag een groot deel van het dak succesvol af gehesen, wat een belangrijke mijlpaal was in ons proces.

Na het verwijderen van deze materialen, zijn we begonnen met de voorbereidingen om het bovenste dak schoon te maken. Deze schoonmaak is een cruciale stap, zodat we binnenkort kunnen beginnen met het aanbrengen van de nieuwe dakbedekking. Deze werkzaamheden zullen vakkundig worden uitgevoerd door de Gebroeders de Deugd, eveneens uit Den Haag.

Vooruitkijkend naar de komende weken, zullen we na het aanbrengen van de nieuwe dakbedekking opnieuw een hijsmoment inplannen. Dit zal nodig zijn om de nieuwe staalconstructie op het dak te plaatsen en het resterende dakmateriaal te verwijderen. Door deze hijsmomenten zorgvuldig te plannen, streven we ernaar om de tijd efficiënt te benutten en de voortgang van het project te optimaliseren.