Skip to main content

Neem de regie van je energie volledig in eigen hand!

Wij gaan verder dan alleen het leveren en installeren van zonnepanelen. We bieden ook geavanceerde batterijopslagsystemen voor zowel particuliere als zakelijke objecten. Deze slimme opslagsystemen stellen onze klanten in staat om zelf de regie te nemen over hun energieverbruik en -opwekking, waardoor ze nog meer kunnen profiteren van duurzame energie.

Onze batterijopslagsystemen zijn ontworpen met het oog op efficiëntie, betrouwbaarheid en gebruiksvriendelijkheid. Of het nu gaat om een woning, een kantoorpand of een industriële faciliteit, we bieden op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke klant.

Wat onze batterijopslagsystemen echt onderscheidt, is hun slimme functionaliteit. Met geavanceerde technologieën kunnen onze klanten hun energieverbruik nauwkeurig monitoren en beheren, waardoor ze kunnen profiteren van piektarieven en eventuele netuitval kunnen opvangen. Dit geeft hen niet alleen meer controle over hun energievoorziening, maar kan ook aanzienlijke besparingen opleveren op de energierekening.

Of het nu gaat om het maximaliseren van zelfvoorziening, het verminderen van afhankelijkheid van het elektriciteitsnet of het waarborgen van bedrijfscontinuïteit, onze batterijopslagsystemen bieden een scala aan voordelen voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Met onze geavanceerde batterijopslagsystemen kunnen onze klanten niet alleen bijdragen aan een schonere toekomst, maar ook hun eigen energievoorziening optimaliseren en besparingen realiseren.


Slim

Slimme batterijen, waarmee je de regie van je eigen energie volledig in eigen hand neemt! Onze batterijen beschikken allemaal over een EMS systeem die de volledige aansturing regelt om op te slaan, slim in te kopen en slim te verkopen op de energie beurs. 

Hiermee kan je dus een gunstigere ROI behalen i.c.m. een dynamisch contract!

Particulier

Wii werken met SOLARWATT BMW, BLAUHOFF, GENIUS en HUAWEI Batterijen.

De SOLARWATT BMW batterijen hebben een garantie van 10 jaar en leveren binnen 0,35 seconden een maximale output wat uniek is.

De BLAUHOFF  batterijen hebben een garantie van 10 jaar en een levensduur van +- 10.000 cycli

De GENIUS batterijen hebben een garantie van 10 jaar en een levensduur van +- 10.000 cycli

De Huawei batterijen hebben een garantie van 10 jaar en een levensduur van +- 6000 cycli

Zakelijk

Wij werken onder andere met GENIUS, BLAUHOFF en LINGTECH op het gebied van de zakelijke batterijen.

Van LINGTECH zijn wij exclusief distributeur in de Benelux.

U kunt bij ons terecht voor al uw toepassingen, van klein tot een MW projecten. Wij zullen dit custom made met u samenstellen en zoeken naar de best mogelijk configuratie