Skip to main content

Partners

EG-2

Een krachtige partner waarmee wij continu streven naar nieuwe innovaties

We geloven in de toekomst waarin duurzame energie voor iedereen beschikbaar en betaalbaar is. Zodat we allemaal aardgasvrij kunnen wonen en werken. Bij EG2 begrijpen we dat efficiënt energiemanagement essentieel is voor diverse soorten gebouwen, zoals woningen, kantoren en andere complexen. Daarom bieden wij oplossingen die u helpen om energie te optimaliseren, kosten te verlagen én duurzaamheid te bevorderen.

IBD

Serviceprovider voor financieringen in zakelijk en belegd vastgoed.

IBD is er voor het intermediair. Als eerste organisatie in Nederland bieden wij het intermediair eenvoudige toegang tot geldverstrekkers binnen de zakelijke financieringsmarkt.

Nieuwe Stroom

Kies slim, stroom mee.

NieuweStroom. Hoog tijd om slimmer te besparen en te verduurzamen, nu én in de toekomst. Met meer grip en onafhankelijkheid. Voor je eigen bedrijf én heel Nederland. Het is tijd voor een nieuwe stroming. 

Als Nederlandse grondlegger van dynamische prijzen breken we sinds 2012 de markt open. Eerlijke prijzen en relevante kennis helpen je als ondernemer betere keuzes te maken. We hebben geen toverstaf of gratis stroom en gas, wel helpen we je zowel nu én in de toekomst slimmer besparen, innoveren en verduurzamen.

VINK & ROOS

Installatie partner voor onze projecten.

Het uitgebreide team van circa 80 toegewijde professionals, maakt ze tot een uitstekende en kwalitatief hoogstaande partner!

De technische en bouwkundige kennis van Mike & Jeffrey en hun innovatieve en familiaire gedachten vormen een hele mooie basis van deze samenwerking.  

BNP PARIBAS

The Bank for a changing world.

In een veranderende wereld ondersteunen wij al onze klanten en medewerkers bij het bouwen van een duurzame toekomst.

Waerdse Heeren heeft een samenwerking met BNP om uw zakelijke verduurzaming te financieren.