Skip to main content

SOLARWATT

Solarwatt glas-glas zonnepanelen zijn van Duitse topkwaliteit en hebben een extra lange levensduur van vele decennia. Dit zie je terug in onze garantievoorwaarden. Bij de aanschaf van glas-glas zonnepanelen krijg je namelijk 30 jaar all-in garantie op product en vermogen én een allrisk zonnepanelen verzekering. 

Zonne energie opslaan doe je zorgeloos met de SOLARWATT Battery flex. In samenwerking met BMW hebben wij een ijzersterke accu ontwikkeld, deze is voorzien van de beste batterijcellen uit de automotive industrie. Hierdoor kan je zonne-energie thuis opslaan om op een later moment te gebruiken. Dankzij de verschillende batterijmodules kunnen de capaciteit en prestaties volledig afgestemd worden op jouw behoeften.   

GENIUS

Powered by K-STAR Batteries

De slimme batterij, waarmee je de regie van je eigen energie volledig in eigen hand neemt!

Zelf opslaan, slim inkopen, slim verkopen op de energie beurs en dus geld verdienen!

SWISS SOLAR

Zonnepanelen van Zwitserse precisie!
SWISS SOLAR AG produceert hoogwaardige zonnepanelen en is een toonaangevend en wereldwijd actief technologiebedrijf. 
SWISS-zonnepanelen worden in Zwitserland ontwikkeld en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Alles heeft een begin. Alles heeft een eind.

Alleen de zon is eindeloos.

Maak verbinding met onbeperkte energie met Swiss Solar-panelen!

Daikin

Wij werken op het gebied van airco’s en warmtepompen hoofdzakelijk met Daikin, wat bekend staat als een toonaangevend merk in de HVAC (Verwarming, Ventilatie en Airconditioning) industrie, en geniet een uitstekende reputatie op het gebied van kwaliteit, betrouwbaarheid en energie-efficiëntie

ZEMOVI

Hallo, WIJ ZIJN ZEMOVI

Zemovi, “A Greener Tomorrow, Today”, is een vooruitstrevende leverancier van hoogwaardige EV-oplossingen. Geleid door een divers team van professionals, zijn we toegewijd aan het hervormen van de EV-laadindustrie met ons unieke “ChargeFree Program”. Dit programma biedt klanten niet alleen gratis toegang tot topladers, maar omvat ook het delen van inkomsten en advertentiemogelijkheden. Onze strategische aanpak zorgt voor een robuuste winstgevendheid in de bloeiende EV-laadsector en leidt daarmee de weg naar een duurzamere toekomst.

HUAWEI

LEADING INNOVATION FOR BEST VALUE CREATION

Huawei FusionSolar biedt stringomvormers van de nieuwste generatie met slimme beheertechnologie om een volledig gedigitaliseerde slimme PV-oplossing te creëren.

Alle omvormers zijn hybride en dus uitbreidbaar met een batterij en laadpaal voor één totaal oplossing

GENIUS WH Liquids

Onze geavanceerde formules zijn ontwikkeld om je gebouw warm en comfortabel te houden, hoe streng het weer ook is.

De unieke mix van ingrediënten is zorgvuldig samengesteld om de lastigste verwarmingsproblemen aan te pakken, van verstopte leidingen en radiatoren tot inefficiënte ketels en hardnekkige roest.

Deze producten zijn niet alleen ontworpen om je verwarmingssysteem te beschermen tegen slijtage, maar ook om het water vrij van schadelijke bacteriën en verontreinigingen te houden.

Deze producten zijn uitvoerig getest, 100% milieuvriendelijk en leveren uitstekende prestaties, zodat je verwarmingssysteem jarenlang met maximale efficiëntie werkt waardoor besparingen tot 25% niet ongewoon zijn.

EVONITY

THE FUTURE OF CHARGING IS HERE

Discover the fastest and smartest charging experience!

Een hightech, maar toch kostenefficiënte EV-laadoplossingen die naadloos integreren in de levens van mensen.

Voor thuis, publieke parkeerplaatsen en bedrijven

M1GLIO

HELPING PEOPLE, SAVE ENERGY

De innovatie op het gebied van warmtepompen. Een totaal systeem van warmtepompen, convectoren, verticale units en sanitaire watertanken. 

Alles vanuit eigen ontwikkelde software te besturen en monitoren op afstand, zodat de klanten de beste nazorg hebben om hun energie factuur te bewaken.

Al met al een innovatieve,  duurzame, verantwoorde, professionele maar vooral betaalbare oplossing!