Skip to main content

Over ons

Onze missie bij Waerdse Heeren B.V. is om een positieve impact te hebben op de wereld door duurzaamheid te omarmen als onze kernwaarde. Wij zijn vastbesloten om innovatieve, milieuvriendelijke oplossingen te bieden die de manier waarop we leven en werken transformeren. Ons streven is om duurzaamheid te integreren in elk aspect van onze bedrijfsvoering, van productontwikkeling tot klantenservice. Wij geloven dat door het promoten van milieubewustzijn, het verminderen van onze ecologische voetafdruk en het ondersteunen van duurzame gemeenschappen, we een duurzamere toekomst kunnen creëren voor huidige en komende generaties. Samen streven we naar een wereld waarin balans tussen welvaart en het milieu mogelijk is, waarbij we koesteren wat de aarde te bieden heeft en deze rijkdommen behouden voor de toekomstige generaties.

Installatie

Bij ons staat kwaliteit en betrouwbaarheid voorop, daarom werken wij uitsluitend samen met gerenommeerde, erkende en gecertificeerde installateurs voor al onze plaatsingen. Wij begrijpen dat het essentieel is om te werken met professionals die voldoen aan de hoogste normen en kwalificaties op het gebied van installatie.

Onze installateurs zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van hun expertise, ervaring en accreditaties. Ze beschikken over alle noodzakelijke certificaten en accreditaties, waaronder InstallQ, STEK, BRL-100, NEN en CO-certificaten, om ervoor te zorgen dat alle installaties voldoen aan de geldende normen en voorschriften.

Door te kiezen voor onze geselecteerde installateurs, kunnen onze klanten met een gerust hart vertrouwen op de kwaliteit en professionaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden. Of het nu gaat om het plaatsen van zonnepanelen, verwarmings- en koelsystemen, of andere technische installaties, wij garanderen dat onze installateurs het werk uitvoeren volgens de hoogste standaarden en met de grootste zorgvuldigheid. Daarnaast verzorgen wij bij zakelijke PV-installaties ook daarna de Scope keuringen.

Onze samenwerking met deze gekwalificeerde professionals stelt ons in staat om een hoog niveau van service en klanttevredenheid te bieden, terwijl we tegelijkertijd de duurzaamheid en efficiëntie van onze installaties waarborgen. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat uw project in goede handen is en dat het resultaat aan al uw verwachtingen zal voldoen.


Ons Team

Bryan de Haas

Verduurzaming Adviseur Noord & Midden Nederland

Walter Aussems

Verduurzaming Adviseur en Technisch Advies

Erwin Hoogenraad

Verduurzaming Adviseur regio Zuid Nederland

Hugo Grijp

Verduurzaming Adviseur en Technisch Advies

Marcel Kraaibeek

C.S.O | Chief Sales Officer & Marketing