Skip to main content

Walter Aussems

Verduurzaming Adviseur en Technisch Advies

Walter Aussems

Walter Aussems, 45 jaar, een visionaire professional met een rijke achtergrond en een passie voor duurzaamheid en innovatie. Met zijn zeer ruime ervaring en expertise in chemie, retail en advies, heeft Walter zich sinds 2009 toegewijd aan het bevorderen van duurzaamheid door middel van innovatieve concepten. Zijn toewijding aan het milieu heeft geleid tot het ontwikkelen van meerdere baanbrekende oplossingen die de norm hebben veranderd.

Walter’s huidige focus ligt op vloeistoffen en energie-efficiëntie, waarbij hij zijn kennis en vaardigheden inzet om impactvolle veranderingen teweeg te brengen. Zijn rol bij Waerdse Heeren is een versterkende factor, waardoor hij bestaande oplossingen kan verrijken met nieuwe innovaties. Met een diepgaand begrip van zowel de industrie als de technologieën die de toekomst vormgeven, is Walter een waardevolle aanwinst voor ons team.

Laten we samen met Walter zijn passie voor duurzaamheid en innovatie omarmen terwijl we streven naar een betere toekomst voor ons allen.